Ontmoet het Team
Ontdek hier wie er achter de enorm gezellige avonden zit en het overheerlijk en vers eten op te tafel toverd!
Als ook wie de vernieuwende dessert samenstelt.
Kristin Havermans - HOOFD KOKIN
Kristin heeft haar koks opleiding gehaald in 1990 op het Sint-Jozef Instituut in Geel.
Tijdens haar school carriere heeft ze gewerkt en stage gedaan in restaurant De Cuylhoeve
Dit was en is nog steeds een prestigieuze keuken waar ze heeft geleerd dat vers steeds beter is.
Dit heeft ze dan ook meegenomen in haar verdere carriere en zorgt nu voor onze overheerlijke verse gerechten.
Kristin Havermans
Filip Moelants
Filip Moelants - GASTHEER
I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.
This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide.
Geert Moelants - DESSERTS & HULP KOK
Geert is steeds bezig met het verfijnen van zijn desserts, aan de hand van de klanten hun feedback maakt hij de ervaring steeds meer de moeite.
Dus je kan maar beter nog een plekje vrijhouden voor deze zoetigheid!
Ook de cocktail kaart is door Geert opgesteld, hierin kan je dus ook zeker wat pareltjes terug vinden.
In de keuken zorgt hij mee voor het goede verloop van de service en het mooi dresseren van de borden.
Wil je meer te weten komen over Chocolate&More en Geert zijn verhaal?
Klik hier om zijn verhaal te lezen!